PORTFOLIO OCH OMDÖMMEN

EVENTFILM - RALLY SWEDEN

INTROFILM - SBF

PARTNERFLM - SBF

DOKUMENTÄR - UT OCH SPRING BARA

FÖRETAGSFILM - SALONG HÖGA KUSTEN

EVENTFILM - KRAMFORS MSK

LIFESTORY - MARITA HELLSTRÖM

INTERVJU - MIKAEL WESTLUND

KAMPANJFILM - SAMURANG FIGHTCENTER

VAD SÄGER ANDRA?

Sofia Wolfenstein

Young Wheels

”Att jobba tillsammans med Filip är både roligt och inspirerande. Han är otroligt begåvad med kameran och ser smådetaljer som man själv inte tänker på. När man berättar om målet med filmen är han väldigt lyhörd och kommer gärna med inspel för att slutresultatet ska bli perfekt. Det bästa med att jobba tillsammans med honom är att han alltid är positiv och att han alltid lyckas hitta känslan man vill förmedla med filmen.”

Johan Lagerbeck

Sport for life

”Om jag försöker beskriva Filip och hans egenskaper utöver att han på ett initiativrikt och väldigt effektivt sätt levererar material av högsta kvalitet så vill jag framhäva hans förmåga att arbeta i team och hans positiva attityd. Filip har alltid varit en glädjespridare som bjuder på sig själv. Han har en framtoning som får människor i sin omgivning att känna sig sedda och viktiga och med den betjänande attityd han har i allt han tar sig för gör honom till en utmärkt samarbetspartner och medarbetare. Utöver detta har han en hög arbetsmoral och integritet, tar han sig an ett projekt kan man lita på att han med god transparens för potentiella farthinder genomför uppdraget.” 

LIFESTORY - ELLINOR GEPERTZ

PRESENTATIONSFILM - SXS

VM I KARTING - LANDSLAGET

BUSSREKLAM - ALPHA SVERIGE

LÅNGTRAILER - UOSB300KM

REKLAMFILM - ALPHA SVERIGE

INTROFILM - SPORT FOR LIFE

FÖRETAGSFILM - MARJA BENNETT

EVENTFILM - UNG FÖRETAGSAMHET

VAD SÄGER ANDRA?

Annika Kornijenko

salong höga kusten

”Jag kan varmt rekommendera Filip som filmare. Han plockar fram det bästa hos dig och hjälper dig att få dom bästa bilderna samt film. Lättsam, duktig, professionell och personkännare är orden jag skulle andvända på Filip Gepertz”

Agnes Lindberg

UF Västernorrland

”Det är alltid lika roligt att få arbeta tillsammans med Filip! Han bidrar med sin kreativitet och positiva energi under hela arbetets gång och levererar alltid ett högklassigt resultat.”

 

LÄGERFILM - KRAMFORS PINGST

EVENTFILM - KRAMFORS MSK

STORYTELLING

B-ROLL - PJ WOODTURNING

VLOG - JSB WORKSHOP

STORYTELLING - YOUNG WHEELS

VAD SÄGER ANDRA?

Johanna och Robin

BRUDPAR

Grymma är ni!!!🌟 Vilket fantastiskt jobb ni gjort! Vi hade inte kunnat vara mer nöjda! 🙌🏻🥹😍”  – Johanna

 

”Vilka kungar ni är, så himla bra film att det är helt sjukt. Magiskt! Stort tack!” – Robin

 

David Martinsen

ultralöpare

”Jag har känt Filip i många år och alltid vetat att han är en driven person. Men jag hade ingen aning om den enorma talang han besitter när det kommer till att skapa film. Vi gjorde en resa tillsammans där han filmade mig och kusinen när vi sprang 30mil genom Värmland sommaren 2021. Det han skapade med materialet från den resan är ett minne som bräcker det mesta. Otroligt filmat och klippt. Han har ett enormt öga för hur han ser det och villa att folk skall få se det. Han är en absolut fröjd att vara runt som person. Jag har bara superlativ för Filip och hans skapande. Bäst helt enkelt! .”

KORTDOKUMENTÄR - KLAS NORBERG

INTROVIDEO - HOME CHURCH

INFORMATIONSVIDEO - SPORT FOR LIFE

PRESENTATIONSFILM - UF

INFOVIDEO - YOUNG WHEELS

FÖRETAGSFILM - KARIN JACOBSSON

VAD SÄGER ANDRA?

Robin Bengtsson

ultralöpare

”Filip Gepertz (med familj) är en av dom varmaste och goaste jag träffat. Redan några minuter efter vårt första möte, så kändes det som vi känt varandra länge. Superengagerad och kreativ i allt han gör, samtidigt som han har ett fantastiskt smittsamt leende på läpparna.”

Josef Bjurbäck

YOUTUBER

”Vi samarbetade i ett par projekt till min Youtube kanal.

Filip är snabb med att förstå kundens önskemål och han bidrar med sin erfarenhet samt positiva attityd vilket gör både slutprodukten och resan dit fantastisk!

 

Han ställer alltid upp och hjälper till oavsett vad saken gäller. Till varje projekt som kräver det lilla extra, då ringer man Filip!”