FÖREVIGA

ER DAG

Precis som alla brudpar så är varje bröllop unikt. Alla har sin egen historia och det är precis vad jag vill fånga. Ögonblicken som försvinner lika snabbt de uppstår. Skratten, blickarna, tårarna. 

När ni ser tillbaka på er dag så skall ni kunna känna doften av buketten, höra farmors skratt och framförallt, känna pirret i magen, precis som ni gjorde den där dagen. Er dag.

SÅ HÄR BERÄTTAR JAG ER DAG

BRÖLLOPSFILM

När ni bokar mig för att filma ert bröllop så levererar jag alltid en film med det bästa från dagen. Filmen är minst 7 minuter lång om ni bokar oss under en heldag. Drönarfilm ingår alltid om väder tillåter och jag använder mig alltid av bransch-standard verktyg för att hålla en hög kvalité. Filmen blir sedan noggrant redigerad, färgkorrigerad och ljuddesignad på ett kreativt och genomtänkt vis - alltid med fokus på att berätta er dag och er historia på bästa sätt. Jag följer inga ramar eller mallar när det kommer till att göra en bröllopsfilm, varje brudpar är unikt och så är mina filmers upplägg. Jag gör en personlig film som är skapad för er och ingen annan, som ni skall älska att titta tillbaka på - hela livet.

HUR FUNKAR DET?

Allt börjar med ett Hej! Kontakta mig via ett mejl där ni berättar mer om ert bröllop. Berätta gärna era bröllopsvisioner. Detta gör det lättare för mig när jag ska hjälpa till med rådgivning kring dagen, men också för att jag är intresserad av att lära känna er lite bättre. Boka gärna i god tid innan er bröllopsdag. När jag vet mer om era visioner så syr vi tillsammans ihop ett upplägg som passar er!

BOKA ETT DATUM

Oavsett om ni bokar mig hela dagen eller bara några timmar beroende på paket så är jag ledig hela dagen. Vi tar ett första möte online där ni får berätta mer och vi spikar ett upplägg. I samband med att det mötet är klart betalar ni en bokningsavgift på 20%. När betalningen är genomförd låser jag ert datum i min kalender.

PLANERING OCH MÖTE

Nu har ni säkert flera månader på er att planera allt kring erat bröllop. Kom ihåg att ha roligt! När det är en vecka kvar tar vi ett nytt online-möte där vi går genom den sista planeringen, schema, olika funderingar och eventuella tillägg. I samband med det mötet får ni en faktura med resterande 80% av beloppet som ska betalas senast dagen innan bröllopet.

DEN STORA DAGEN

Njut och låt mig föreviga er dag precis som den är. Mitt mål är att hålla mig i bakgrunden och fånga de ögonblick som uppstår utan att märkas av alldeles för mycket. Att fånga äkta känslor är svårt att fuska sig till, men givetvis hjälper jag till med idéer och posering vid filmning av er som bröllopspar så att ni kan vara bekväma framför kameran.

LEVERANS

Inom 5 veckor får ni filmen skickad till er som en fil och ni kan ha er egna biovisning och minnas tillbaka till er dag. När ni sett filmen och är nöjda delar jag gärna med mig av bitar från den på mina sociala medier.

ETT STORT TACK

Att få vara med och föreviga brudpars stora dag är en stor ära som jag är tacksam att jag får möjlighet att medverka på. Det betyder mycket för mig och jag är stolt och ödmjuk inför förtroendet.

ETT UPPLÄGG SOM PASSAR ER

STORA PAKETET - heldag

Passar er som önskar föreviga hela er dag, allt från era förberedelser till er storslagna fest där allt kan hända.

MELLAN PAKETET - 8h

Passar er som önskar föreviga förberedelserna, vigsel, gratulationer, mingel, dukning av middagslokal och delar av middagen.

LILLA PAKETET - 5h

Passar er som önskar föreviga slutet på förberedelserna, vigsel, gratulationer och mingel

EVENTUELLA TILLVAL

TAL & VIGSEL

Film med alla tal som hålls på festen inom det bokade paketet och vigseln i råformat.

RÅMATERIAL

Ni får allt råmaterial som spelats in. Allt material som inte kommer med i filmen.

ANDREVIDEOGRAF

Lägg till en andrevideograf för fler vinklar eller för att filma på två platser samtidigt.

KONTAKTA MIG FÖR PRISUPPGIFTER

HUR ÄR DET ATT JOBBA MED MIG?

Mer omdömen och min portfolio hittar ni här.

KONTAKTA MIG

Jag ser fram emot att höra från er! Jag är alltid öppen för nya samarbeten och äventyr.

Tveka inte på att skicka iväg ett förutsättningslöst mejl så tar vi det därifrån för att skapa just det som passar er och ert bröllop!